Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN’DA KENDİ MAHALLESİNİ YÖNETEMEYEN MUHTAR DİĞER MUHTARLARI NASIL YÖNETECEK

CEYHAN’DA KENDİ MAHALLESİNİ YÖNETEMEYEN MUHTAR DİĞER MUHTARLARI NASIL YÖNETECEK

CEYHAN’DA KENDİ MAHALLESİNİ YÖNETEMEYEN MUHTAR DİĞER MUHTARLARI NASIL YÖNETECEK

CEYHAN’DA KENDI MAHALLESINI YÖNETEMEYEN MUHTAR DIGER MUHTARLARI NASIL YÖNETECEK

 Ceyhan Muhtarlar Dernegi Baskanligina   atanan Konakoglu Mahalle Muhtari Eren Ulas’in atanmasi Ceyhan’da bazi muhtarlar arasinda soguk dus etkisi yaratti.

Geçmis dönemde de gündeme getirdigimiz Konakoglu Mahalle Muhtari Eren Ulas’in  bazi Mahalle sakinlerinin elestiri hedefi oldugu, hizmette pasif Mahallesinde bulunan bazi gece kondu evlerinde fuhus yapildigi uyusturucu bagimlilarinin cirit attigi yönündeki iddialara kulagini tikadigini yazmistik.

Muhtarlar arasinda sevilmedigi gibi Mahalle sakinleri tarafindan da sevilmeyen Ulasin ne Maksatla Dernek Baskanligina getirilmesi kafalarda soru isareti birakti.

 

 Gazetemiz sahibi Osman Yavuz’unda yakin dostu olan Türkiye Muhtarlar Dernegi Genel Baskani Ramazan  Özünal’in Eren Ulas’in Dernek Baskanligina atanmasi saskinlik yaratirken, Muhtarlar arasinda nifak sokan Mikser görevi yaptigi iddia edilen Eren Ulas’in yerine baska bir muhtarin atanmasini isteyen bazi muhtarlar, Özünal’a çagrida bulunarak içimizde onca basarili muhtarlar varken Neden Eren Ulas, bu yanlistan biran önce genel merkezin dönmesi gerektigini vurguladilar.

 Ayrica bir Süre önce Eren Ulas’in agabeyi Ceyhan’da Trafik Kazasi sonucu  gencecik bir çocugu hayattan kopararak ölümüne neden olmustu.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli